Friday, December 01, 2006

OBAVJEŠTENJE !

U Nedjelju, 3. decembra u 14:30

okupljamo se ispred hotela Leotar na obali rijeke - fotkamo motive sa Trebišnjice, a onda idemo malo do starog grada. Potom odlazimo u dom mladih i gledamo na projektoru fotografije koje ste vi donijeli. Pravićemo uži izbor fotki za predstojeću izložbu.
OBAVEZNO PONESITE SVE FOTOGRAFIJE KOJE STE RADILI NA TEMU "TREBINJE-GRAD KULTURE", kako bi ih prikupili i pripremili izložbu na vrijeme !!!

Izložba će biti veoma posebna, multimedijalnog tipa. Fotografije će se prikazivati kroz posebno pripremljenu prezentaciju na dva projektora, a na zidovima će se naći i odštampane najbolje fotografije u velikom formatu. Sve će biti ispraćeno za ovu priliku posebno odabranom muzikom. Bit će urađen katalog izložbe i to u papirnoj formi kao i u digitalnom obliku - na CD-u.
Sve će biti medijski ispraćeno (televizija, radio, novine), a na izložbi će biti dodijeljene i nagrade i priznanja za najbolje fotografije. Nakon Trebinja, predviđeno je da izložba ide i u druge gradove u BiH, naravno ukoliko dobijemo neophodna sredstva za to. Na nama je sada da damo maksimum od sebe, a sigurno ćemo zahvaljujući dobrim rezultatima biti podržani u narednom periodu.

2 comments:

super_ovca said...

Već kraj:( a ja tek počeo da se zagrijavam:( Kad je zadnji rok za predaju slika? Imam neki čudan osjećaj da prave slike tek dolaze;)

Foto Kino Klub Trebinje said...

Ima vremena jos 10-15 dana. Ne brini. Ali donesi te sto imas vec. Bice puno fotki, pa treba vremena da se spremi izlozba.

 OBAVJEŠTENJE: Krajem jula imaćemo 13. Klupsku izložbu fotografija FKK Trebinje. Prilažem konkurs sa propozicijama i prijavnicu - po...