Friday, February 09, 2007

Obavještenje !

Nedjelja, 11.02.2007. 15:00 Prostorije FKK Trebinje (iznad Kluba umjetnika)
Novo okupljanje-bez fotkanja

Vijesti:
U toku ove sedmice rađeno je renoviranje prostora koji smo dobili. Nažalost nemamo dovoljno stolica za sve članove, pa vas ovim putem pozivamo da u nedjelju donesete po jednu staru stolicu koja Vam više kući ne treba (ukoliko je neko od vas ima). Mogu to biti i neke stolice sa sela ili bilo koja druga varijanta.
Ukoliko raspolažete sa starom foto opremom bilo koje vrste koja Vam je nepotrebna ponesite - u klubu će valjati. Takođe možete ponijeti i neke starije fotografije (poželjne crno-bijele), koje ćemo eventualno iskoristiti da oplemenimo ambijent kluba.
Ovaj put nećemo fotkati, ali zato ponesite fotografije za učešće na foto konkursu FOTOBIH u Zenici o kome je bilo riječi u jednom od prethodnih postova. Potrebna veličina fotografije je 30x 40 cm, s tim da fotografija može biti i manjeg formata, ali najduže stranice 30cm s tim što mora biti kaširana na papir (paspartu) veličine 30x40 cm. Papir na koji je kaširana fotografija ne može biti deblji od 1 mm.Tema slobodna. Na poleđini fotografije mora pisati : naziv fotografije, ime i prezime autora, adresa stanovanja, klub, sekcija
ili grupa sa adresom, telefonom i e—mailom.Svaki učesnik može poslati 6 fotografija. Ako neko ne zna postaviti paspartu tj. papirni okvir za fotografiju nema veze - ponesite fotke pa ćemo u klubu objasniti kako se to radi. Fotografije moraju stići u AUF BIH do 9. marta 2007.

Takođe ponesite fotke na CD-u za konkurs u ITALIJI. Detalji o izložbi:

No comments:

 OBAVJEŠTENJE: Krajem jula imaćemo 13. Klupsku izložbu fotografija FKK Trebinje. Prilažem konkurs sa propozicijama i prijavnicu - po...