Monday, February 03, 2014

Obavještenje iz AUFBIH - ČLANARINA ZA 2014-tu godinu


(za članove Foto-kino kluba Trebinje je donesena odluka u klubu da svako sebi pojedinačno uplaćuje članarinu AUFBIH-u po dole navedenim instrukcijama):

Obavještavamo sve zainteresovane fotografe i članove AUF BiH da je započeo ciklus učlanjivanja u AUF BiH za 2014. godinu. Cijena godišnje članarine je 20 KM. Uplate se vrše na žiro račun broj 1941041066600115 kod Pro Credit banka Filijala Tuzla. Članarina važi od dana učlanjivanja godinu dana.
Svaki član je uplatio članarinu za 2014.-tu dužan je dostaviti svoje podatke i to ime i prezime, adresu, telefon, e-mail obzirom da će se voditi evidencija o članstvu na web sajtu. (podatke poslati na e mail ozren@bih.net.ba). Banke ove podatke bez obzira što su ispisani na uplatnici ne dostavljaju na izvodu!
Član može dobiti člansku kartu koja se izdaje na neodređeno vrijeme. Cijena članske karte je 10 KM sa poštarinom i uplaćuje se na žiro račun AUFBiH.
Izdavanje PRESS kartica vrši se prema Pravilniku o izdavanju PRESS kartice. Članovi koji su ispunili uslov za PRESS karticu treba da pošalju fotografiju na e mail : ozren@bih.net.ba i da na žiro račun AUFBiH uplate 30 KM. Kartica se izdaje na period od tri godine.

No comments:

 OBAVJEŠTENJE: Krajem jula imaćemo 13. Klupsku izložbu fotografija FKK Trebinje. Prilažem konkurs sa propozicijama i prijavnicu - po...